OK Lliga

El SHUM remunta i empata a Reus

OK Lliga. Els selvatans van lluitar fins a la fi i van sortir dels llocs de descens. Ferran Garcia va marcar tres gols

El SHUM Balder Técnica va aconseguir un important empat en la seva visita a la pista del Reus, i va sortir de la zona de descens, tot i que té els mateixos punts que el Cerceda. Els maçanetencs van tenir dos gols de desavantatge en dues ocasions en la segona meitat, però van ser capaços de remuntar. Els roig-i-negres no va saber explotar al màxim les qualitats del seu jugador Marc Coy, autor de tots els gols del seu equip, i va acabar empatant contra els selvatans, que van oferir molta guerra i, de la mà de Ferran Garcia –autor d'un hat-trick–, van acabar emportant-se un punt. Els locals van dur sempre la iniciativa, però només va ser això, la iniciativa, ja que sempre va haver-hi resposta visitant a cada acció encertada dels locals. En el primer temps només es van veure dos gols, fets pels dos protagonistes de la nit, i es va arribar al descans amb empat a un gol. En la segona meitat, Marc Coy va marcar dos gols més molt seguits i, aquest cop, Sergi Parra va reduir el marge. Novament el davanter roig-i-negre va marcar, de penal, i novament va arribar la resposta visitant amb dos gols consecutius de Ferran Garcia. Els maçanetencs van saber treure profit de les errades del conjunt local. Primer, el Reus no va saber mantenir el doble avantatge que va tenir (3-1 i 4-2) i es va refredar el partit, i després va tornar a mostrar la seva poca punteria en les faltes directes, ja que va fallar les dues que va tenir. En canvi, el SHUM, no va perdre mai la fe i, a més, va transformar les seves dues directes, demostrant un cop més que fora de casa rendeix millor que al seu pavelló.

REUS4
SHUM4

REUS DEPORTIU: Molina, Platero, Rubio, Ollé i Coy –cinc inicial–; Salvat i Raül Marín. SHUM BALDER TÉCNICA: Núñez, Neves, Parra, Martos i Lluís Ferrer –cinc inicial–; Ignasi López, Ferran Garcia i Gelmà. GOLS: 1-0 (5') Coy. 1-1 (9') Ferran Garcia, de falta directa. 2-1 (26') Coy. 3-1 (29') Coy. 3-2 (34') Parra. 4-2 (40') Coy, de penal. 4-3 (43') Ferran Garcia, de falta directa. 4-4 (44') Ferran Garcia. ÀRBITRES: R. Burgos i I. Galán. Van mostrar targeta blava a Raül Marín, Coy i Ignasi López. FALTES: 13 del Reus i 17 del SHUM.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)