OK Lliga

A casa, no hi ha manera

Ok Lliga. El SHUM Balder Técnica perd a casa contra un rival directe, el Calafell, que suma els primers punts lluny del seu pavelló

SHUM2
CALAFELL3

SHUM BALDER TÉCNICA: Núñez, Neves, Parra, Martos i Ferrer –inicial–; Gelmà, Ferran Garcia i Ignasi López. VALLÈS CALAFELL: Arellano, Gerard Vergés, Gabarra, Palau i Romeu –inicial–; Aguilar i Marc Vergés. GOLS: 0-1 (19') Marc Vergés. 0-2 (34') Romeu. 0-3 (40') Palau, de penal. 1-3 (41') Gelmà. 2-3 (46') Ferrer. ÀRBITRES: S. Mayor i M. Díaz. FALTES: 15 del SHUM i 8 del Calafell. COMENTARI: El SHUM Balder Técnica va tornar a perdre a casa contra un rival directe en la lluita per no perdre la categoria. Aquesta vegada va ser contra el Calafell, que està en zona de descens, i amb qui ha perdut els dos partits de lliga. Els penedesencs van sumar els seus primers punts fora de casa de tota la competició. Els dos equips sabien que s'hi jugaven molt i l'inici va tenir poques ocasions. Els locals hi posaven ganes, van enviar una bola al pal i van disposar d'un penal que Neves no va aprofitar. Qui va marcar però va ser el Calafell i es va arribar al descans. En la segona part, el SHUM va sortir adormit i els visitants es van avançar amb un 0-3. En els darrers minuts, els maçanetencs van intentar la remuntada, van marcar dos gols gràcies a David Gelmà i Lluís Ferrer i el mateix jugador va tenir una clara ocasió en l'últim minut que hagués pogut ser l'empat.