L'Alcoi venç el Vilafranca i manté les esperances

Hoquei sobre patins. Edu Fernández va fer els dos gols dels de Jordi Garcia

ALCOI4
VILAFRANCA2

ENRILE PAS ALCOI: Marc Grau, Formatjé, Cañellas, Carlos Pérez i Figa –equip inicial–; Gonzalo Pérez, Mangas, Aguilar, Vicente Martí i Domènech. CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Gerard Camps, Navarro, Galán, Rubén Fernández i Edu Fernández –equip inicial–; Vázquez, Enric Martí, Rocasalbas i Josep Maria Martí. GOLS: 1-0 (1') Cañellas. 1-1 (6') Edu Fernández. 1-2 (14') Edu Fernández. 2-2 (21') Gonzalo Pérez, de penal. 3-2 (21') Gonzalo Pérez. 4-2 (47') Mangas. ÀRBITRES: Melero i Sandoval. FALTES: 11 l'Alcoi i 11 el Vilafranca. COMENTARI: L'Alcoi va derrotar el Vilafranca en el partit pendent de la 26a jornada i manté les esperances de mantenir-se en l'OK Lliga. El conjunt de Diego Mir va neutralitzar els dos gols d'Edu Fernández amb l'encert de Cañellas i de l'asturià Gonzalo Pérez, que va capgirar la dinàmica del partit en el tram final del primer temps. El Vilafranca ja estava salvat però perd una bona oportunitat de millorar la seva classificació i d'augmentar les seves possibilitats de classificar-se per jugar la copa de la CERS la temporada vinent. Amb 3-2 i quan faltaven pocs més de 3 minuts, Edu Fernández va disposar d'una falta directa que no va transformar. Va ser el darrer cartutx. Tot seguit, l'Alcoi va fallar un penal i una directa, però en el minut 47' Aniol Mangas va sentenciar definitivament el partit a favor dels locals, que jugaran tres autèntiques finals en els tres partits que falten per acabar el curs i que hauran de creuar els dits perquè la resta de resultats també els siguin favorables, perquè són a set punts de la zona de permanència i en queden nou en joc.