OK Lliga

hoquei patins

OK LLIGA

Passadís per al Barça i fronts oberts

Hoquei sobre patins. El campió visita el segon, que lluita amb el Vic pel subcampionat de l'OK Lliga. El Reus, que rep l'Igualada, i el Vendrell busquen la lliga europea. El SHUM i l'Alcoi, amb l'aigua al coll, resen per evitar el descens

Amb el Barça Lassa proclamat campió en la jornada anterior, la lluita pel subcampionat entre el Liceo, condicionat per les baixes, i el Vic, pletòric després d'empatar al Palau i per la quarta plaça de la lliga europea, són els al·licients de l'antepenúltima jornada de l'OK Lliga. El Liceo haurà de fer el passadís al Barça, que mirarà d'oblidar-se de la decepció europea de perdre la semifinal a Lisboa. El Vic, tercer empatat amb els gallecs, rep el Moritz Vendrell un partit complicat. Els penedesencs, cinquens i que han encaixat tres derrotes seguides, lluiten amb el Reus, quart, per la quarta plaça europea. Els d'Enrico Mariotti reben l'Igualada en un clàssic català. El Moritz, que el curs vinent tindrà com a tècnic Jordi Garcia, va anunciar ahir que el porter Guillem Fox i els jugadors Xavier Aldrich i David Martínez no seguiran. Per la part de baix, l'Alcoi juga a casa contra el cuer i descendit Calafell amb l'obligació de vèncer per no baixar també matemàticament. El SHUM, per la seva banda, es juga l'última carta, perquè és a cinc punts de la zona de salvació. L'equip selvatà juga un partit vital a la pista del Voltregà, que aspira a la CERS. El Lloret tampoc no pot badar –té un marge de 5 punts– i podria segellar la permanència a la pista del Caldes, que frisa per obtenir per primer cop l'accés a la CERS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)