OK Lliga

Duels bàsics per als selvatans

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva pot aconseguir la permanència però no depèn d'ell mateix. El SHUM Balder Técnica ha de guanyar el Voltregà, amb un empat o una derrota hi ha combinacions que el fan baixar

El Lloret Vila Esportiva i el SHUM Balder Técnica han arribat a una jornada decisiva. Els lloretencs, que visiten el Caldes, poden aconseguir la permanència matemàtica, però no depenen d'ells, mentre que els maçanetencs –que juguen a la pista del Voltregà– han de guanyar perquè si empaten o perden hi ha combinacions de resultats que els faran perdre la categoria, quan encara faltarien dues jornades pel final.

El Lloret (29 punts) estarà salvat si guanya i el SHUM (24) no ho fa, facin el que facin els altres dos equips implicats, l'Alcoi (22), que està en zona de descens, i el Lleida (29). Si els lloretencs empaten es mantindran, sempre que els maçanetencs perdin i l'Alcoi no guanyi. El SHUM ha de guanyar per mantenir esperances de salvació. Si empata i el Lloret i el Lleida aconsegueixen la victòria perdrà la categoria. Si els maçanetencs perden i el Lloret i el Lleida puntuen també baixaran a la primera estatal. El SHUM té en contra la diferència de gols enfront els dos conjunts i per això, en uns teòrics empats amb el Lloret o el Lleida, o amb un triple empat, sempre surt perjudicat i baixa.

Els dos rivals dels conjunts selvatans estan lluitant per accedir a la copa de la CERS. El Voltregà és el novè i el Caldes ocupa la desena plaça, i tots dos encara tenen possibilitats d'aconseguir-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)