OK Lliga

Victòria agònica i vital

OK Lliga. El SHUM Balder Técnica va guanyar en el darrer segon a la pista del Voltregà i se situa a només dos punts de la zona de permanència

El SHUM Balder Técnica va aconseguir una victòria agònica i vital per a les seves aspiracions de mantenir-se en l'OK Lliga a la pista del Voltregà. Els maçanetencs van guanyar per 6-7 un partit que perdien per 5-1 ben entrada la segona meitat. La fe en les seves possibilitats ho va fer possible, i també dos gols en el darrer minut: el de penal de Lluís Ferrer 59 segons abans del final i el de Ferran Garcia –en va fer quatre– en l'últim segon. Els homes de Jordi Rodríguez s'han situat a només dos punts de la permanència, ja que el Lloret va perdre a la pista del Caldes i el Lleida juga avui a casa contra el Noia. Queden dos partits i sis punts per disputar-se. Els maçanetencs van saber respondre molt bé al gol inicial del Voltregà –que està lluitant per entrar a la CERS–, i es va arribar al descans amb empat a un. En la segona meitat, els osonencs es van distanciar gràcies a quatre gols en nou minuts (5-1) i semblava que tenien el triomf encarrilat. El SHUM va saber reaccionar i, després del 6-2 a vuit minuts de la fi, va estar molt encertat de cara a porteria i amb cinc gols molt seguits es va emportar els tres punts.

VOLTREGÀ6
SHUM7

CP VOLTREGÀ: Ballart, Àlex Rodríguez, Armengol, Vargas i Borja López –equip inicial–; Gallifa, Molas, Roger Font, Alabart i Hernández. SHUM BALDER TÉCNICA: Núñez, Neves, Parra, Ferran Garcia i Lluís Ferrer –equip inicial–; Gelmà, Martos, Ignasi López, Alexandre Garcia i Ramírez. GOLS: 1-0 (4') Vargas. 1-1 (5') Ferran Garcia. 2-1 (29') Borja López, de penal. 3-1 (32') Vargas. 4-1 (36') Roger Font. 5-1 (38') Roger Font. 5-2 (41') Parra, de falta directa. 6-2 (42') Àlex Rodríguez. 6-3 (43') Ignasi López. 6-4 (46') Ferran Garcia. 6-5 (49') Ferran Garcia. 6-6 (50') Lluís Ferrer, de penal. 6-7 (50') Ferran Garcia. ÀRBITRES: Valverde i Tavera. FALTES: 12 del Voltregà i 14 del SHUM.