Voleibol

Badosa-Correa i Ribera i Fernández, els millors

Vòlei de platja. La platja del Varador de Mataró va ser la seu de la prova final del circuit Vichy Catalan, que va determinar els campions catalans

La platja del Varador de Mataró va ser la seu dissabte de la prova final del Vichy Catalan Volei Tour-Campionat de Catalunya, en què Ester Ribera i Amaranta Fernández, i Lluís Badosa i Agustín Correa van confirmar els pronòstics. El circuit va constar de vuit proves abans de la de Mataró. Ribera i la mataronina Fernández, després de la seva gran temporada internacional, van derrotar les defensores del títol, Carmen Martínez-Evangelia Merteki. El podi el van completar les competitives Virginia Carmona-Rebeca Fernández, que van vèncer Merche Arends i Marta Galcerán. En nois, els pentacampions en aquest Vichy Catalan Volei Tour, Badosa-Correa, van derrotar en una vibrant final resolta al tie-break la parella tarragonina Dídac Jiménez-Christian Vives, duo que es motiva en les grans cites.

La federació catalana va retre homenatge al gironí Lluís Badosa, que abans de jugar la final va anunciar que es retirava després de més de quinze anys de trajectòria. Sergi Sánchez i Juan Antonio Porcel van penjar-se el bronze derrotant Jordi Sagrera i Ramón Linares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)