Ciclisme

Oriol Colomé s'imposa a Sant Gregori

Ciclisme. La copa gironina de BTT va començar amb una victòria del ciclista del Bicis Esteve en un circuit molt dur

L'osonenc Oriol Colomé (Bicis Esteve) no va perdonar a Sant Gregori en la primera cita del trofeu Olympia de BTT - Copa Gironina i va aconseguir una victòria incontestable al davant de Jordi Vila (Ambisit), Gerard Minoves (Xtrembike) i Francesc Freixer (Bicis Esteve). Colomé va volar en el circuit de 30 quilòmetres, que tenia com a plat fort els cims de Sant Grau i les Serres, amb paratges de gran bellesa però també de gran duresa.

Colomé es va plantar en solitari a l'arribada de La Pineda i es confirma com el gran favorit per guanyar la general d'una cita que tindrà sis proves puntuables –la propera, el 12 d'octubre a Porqueres.

La cursa de 20 quilòmetres va ser dominada en solitari pel cadet Dídac Carvacho (Primaflor-Orbea) i el premi a la millor dona va ser per a Aida Viladrich (Altitud Bikes). Els infantils van córrer la prova de 10 quilòmetres, amb victòria del lleidatà Juan Pérez (Lleida) al davant de l'occità Pierre Pacaud (Tuïr).

El CC Sant Gregori-Vall del Llémena va organitzar la prova. Abans de les curses hi va haver una matinal de BTT amb circuits per a totes les categories i una marxa popular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)