Ciclisme

Un campionat de vertigen

Ciclisme. Pol Romero i Janet Puiggròs conquereixen el campionat de Catalunya d'enduro en una cita de gran exigència tècnica i física a Sant Joan de les Abadesses

L'especialista en descens de Torrelles de Llobregat Pol Romero i la ciclista de Sant Feliu de Guíxols Janet Puiggròs van quedar campions de Catalunya d'enduro de BTT en la cita diputada a Sant Joan de les Abadesses diumenge en un campionat organitzat pel Club Ciclista Bikeabadesses, que també era puntuable per a l'Enduro Series.

La prova va consistir en un recorregut de 32 quilòmetres i 1.600 m de desnivell positiu. La prova exigia una preparació tècnica i física màxima en una modalitat que té cada vegada més adeptes, com es va demostrar en el registre d'inscripció, d'uns 200 corredors, que es van enfrontar en quatre especials cronometrades que es van disputar a la serra Cavallera, en un paratge amb corriols vertiginosos que van posar a prova sobretot la tècnica dels participants.

En el podi d'elit al costat de Pol Romero, que havia estat campió d'Espanya sub-23, hi van pujar Guillem Sanz i Ivan Oulego en la categoria masculina i Elisabet Ruiz i Esther Torruella en la femenina. La resta de campions de Catalunya van ser Àlex Puig (júnior), Joan Corominas (màster 30), Ivan Acosta (màster 40) i Sami Gali (màster 50).