Ciclisme

Oriol Colomé, imparable

Ciclisme. El ciclista del Bicis Esteve s'imposa amb autoritat en la segona prova puntuable per a la copa gironina de BTT, que es va fer ahir a Porqueres

L'osonenc Oriol Colomé (Bicis Esteve) es va imposar ahir amb autoritat en la cursa reina de Porqueres, la segona puntuable per a la copa gironina de BTT, amb un recorregut de 30 quilòmetres. La cita, que es va disputar en circuits de 10, 20 i 30 km, va tornar a aplegar una bona participació, d'uns 280 corredors, que van valorar sobretot l'exigència d'algunes zones del circuit.

En el podi de la categoria d'elit, Albert Cot i Gerard Minoves van acompanyar Colomé. Els vencedors de la resta de categories van ser Jordi Quintanas (sub-23), Pau Quintana (júnior), Albert Oller (màster 30), Albert Codinach (màster 40), Arnau Garcia (cadet), Octavi Fontané (màster 50), Joan Cors (màster 60), Júnior Ribas (júnior femenina), Eva Martín (elit femenina), Denis Hernández i Cristina Reina (prebenjamins), Lucas Strahokinsky i Iria Gironès (benjamins), Roger Pareta i Abril Ricart (principiants) i Unai Bargo i Brenda Teixidó (alevins).