Més esport

Triomf per a Oliva i Tölkkö a Pardines

Curses d'orientació. La Rogaine Serra Cavallera va comptar amb 300 participants

Aurelio Antonio Oliva i Tommi Tölkkö (Camelbak Silva) van ser els vencedors absoluts de la primera edició de la Rogaine Serra Cavallera, que es va dur a terme a Pardines i que va comptar amb 300 participants, el límit permès. El gallec –especialista en llarga distància– i el finès –orientador– van fer 286 punts en 5h58:51. Dani Castellà i Jordi Domènech (Foracorda Fuby) van ser segons en la prova de sis hores amb 254 punts, i els campions d'Europa, Eric Colon i Roberto Pascual Orajo (CD Navarra), van completar el podi amb 246.

Clàudia Baus i Laura Baus (Aligots Girona) van guanyar la categoria femenina, després de superar les favorites, Georgina Arno i Bàrbara Martínez (Dones Fuby Esport). En categoria mixta, Caro Llop i Pablo Alonso van ser primers i van vorejar el podi absolut per una penalització de 5 punts –van arribar 22 segons després que passessin les 6 hores– que els va deixar amb 244.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)