Més esport

Empuriabrava abaixa el teló

Triatló. La tercera edició del Half va comptar amb 500 participants de vuit nacionalitats

Empuriabrava va tancar diumenge la temporada de triatló, en la qual ha estat el marc de tres proves i totes les distàncies; la llarga, el mes de juny; l'esprint i l'olímpica, fa un mes, i la mitja, aquest cap de setmana. La prova, amb mig miler de participants de vuit nacionalitats diferents, es va disputar sobre un recorregut de 1.900 metres de natació en un circuit davant el passeig marítim, 90 quilòmetres de ciclisme amb tres voltes en un circuit d'Empuriabrava a Palau-saverdera, passant pels aiguamolls de l'Empordà i mitja marató a peu amb dues voltes en un altre circuit, pel passeig marítim i el camí natural de la Muga.

Josep Viñolas va ser el vencedor absolut amb un temps de 4h03:09 (va fer la bici a 41 de mitjana i la cursa a peu en 1h20:12); Jan-Roelf Heerssema, segon a 8 minuts i Albert Salides (W3 Tri Bcn), tercer a 15. En dones, la victòria va ser per a Emmanuelle Richard (ASTC), 89a a la general amb 5h04:26. Deborah Wissink (Tc Twente) va ser segona a 10 minuts i Laia Foved (Tritraining) tercera a 11.

Inscripcions obertes per a l'LD

L'11 de juny de l'any que ve es disputarà el Costa Brava LD, la primera edició del qual es va convertir aquest 2016 en el primer triatló de llarga distància a les comarques gironines. La prova, per a la qual es van obrir ahir les inscripcions, té un recorregut de 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de ciclisme i una marató a peu. Marc Ferrés (CN Banyoles) en va estrenar el palmarès, amb un temps de 9h15:02.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)