Esports de muntanya

Curses de muntanya

Doble subcampionat de la copa del món per a Orgué

Curses de muntanya. L'igualadina va ser segona en la general del quilòmetre vertical i en la modalitat Sky després de l'última prova

Laura Orgué va finalitzar la copa del món de curses de muntanya amb un doble subcampionat, en les modalitats del quilòmetre vertical i de Sky. L'igualadina es va assegurar aquests dos llocs en la darrera prova puntuable, la Limone Extreme Skyrace d'Itàlia. En el quilòmetre vertical l'atleta del Salomon Etixx no va disputar l'última cursa i va mantenir el segon lloc darrere de la francesa Christel Dewalle, que va guanyar la prova. Orgué no va poder conquerir la que hagués estat la seva quarta copa del món consecutiva. En l'Sky, l'igualadina va encapçalar la cursa fins a l'última pujada, quan la va atrapar la nord-americana Megan Kimmel, que la va deixar enrere en la baixada final i va aconseguir la victòria i el títol. Laura Orgué va mantenir el segon lloc i també va ser segona en la general.

En la seva primera temporada a l'elit, el jove corredor de Matadepera Jan Margarit va aconseguir un brillant subcampionat en la copa del món del quilòmetre vertical, mentre que en l'Sky va ser sisè. Margarit tenia problemes en un peu, però tot i això va ser segon en la cursa del quilòmetre vertical i es va assegurar el subcampionat. En l'Sky es va haver de retirar i va acabar en el sisè lloc de la general.

Jan Margarit va aconseguir el subcampionat en el quilòmetre i va ser sisè en Sky
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)