Més esport

Lluís Cullell, al pol Nord

Ultrafons. L'amerenc disputarà la Marató del Cercle Polar, amb una temperatura prevista d'entre 10 i 12 graus sota zero

Lluís Cullell (Amer, 38 anys) correrà dissabte de la setmana que ve la Marató del Cercle Polar, amb una temperatura prevista d'entre 10 i 12 graus sota zero. D'aquí a una setmana, el dia 26, marxarà a Copenhaguen i l'endemà els participants a les curses –es corre una marató i, l'endemà, una mitja– es desplaçaran en avió a Kangerlussuaq (Groenlàndia). Els corredors s'instal·laran en una antiga base nord-americana on els navy seals feien maniobres militars.

La cursa es disputa en un terreny cobert de neu pols durant el qual els participants poden trobar plaques de gel que els dificultin la cursa. El recorregut està degudament senyalitzat i inclou sis avituallaments en el cas de la marató.

Lluís Cullell té una dilatada experiència en proves d'ultrafons i alpinisme. En el seu currículum de proves esportives completades hi ha la Marató de l'Aneto, la Marató des Sables, la Marató de la Muralla Xinesa i l'Ironman de Frankfurt com a cites més destacades.

L'amerenc també ha pujat muntanyes destacades com el Montblanc, tres vegades; l'Huayna Potosí, a Bolívia (6.088 m), i l'Aconcagua, a l'Argentina (6.962). En l'última edició de la Trailwalker, aquesta primavera, va córrer els cent quilòmetres entre Olot i Sant Feliu de Guíxols amb l'equip de la policia local de Salt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)