Handbol

handbol

copa del rei

El Barça B, contra el Guadalajara

Handbol. El filial blaugrana queda emparellat amb l'equip castellà en la tercera eliminatòria de la copa del Rei. L'anada es jugarà a la ciutat esportiva el 14 de desembre i la tornada el 21 a fora

El Barça B va quedar emparellat ahir amb el Guadalajara en la tercera eliminatòria de la renovada copa del Rei. A diferència de la fase anterior, en què el filial blaugrana va deixar fora de combat el Port Sagunt a partit únic –34-31 al pavelló de la Ciutat Esportiva–, en aquesta volta ja es jugaran partits d'anada i tornada. El primer duel serà el 14 de desembre a Sant Joan Despí i el definitiu, el dia 21 a Guadalajara. El sorteig, que es va fer ahir, va propiciar aquests altres emparellaments entre sis equips de la lliga Asobal: Valladolid-Sinfín, Bidasoa-Puente Genil i Bada Osca-Ciudad Encantada.

Els quatre equips que surtin victoriosos d'aquests partits s'enfrontaran en la quarta eliminatòria, després d'un sorteig, a un dels conjunts classificats entre la cinquena i la vuitena posició de la lliga de l'any passat: el Frigoríficos Morrazo, el Villa de Aranda, l'Helvetia Anaitasuna i el Benidorm. Els quatre primers classificats de l'última edició de la lliga, el Barça Lassa, el Naturhouse, l'Ademar de Lleó i el Fraikin Granollers, ja han accedit directament a la final a vuit, que es jugarà entre el 9 i l'11 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)