Esport i política

Homenatge merescut

Política esportiva. El president Puigdemont va rebre els atletes olímpics i paralímpics catalans que van competir a Rio 2016 i van obtenir 19 medalles

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va mostrar “l'agraïment de tot el país” a la delegació catalana (esportistes, àrbitres, tècnics i cos sanitari) que va participar en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio 2016 en la recepció que va oferir ahir al Palau de la Generalitat. “Amb la vostra participació ens vam sentir molt ben representats i orgullosos del vostre exemple de disciplina i superació de dificultats, valors que ens fan sentir millors socialment”, va manifestar el cap del govern, que va estar acompanyat de la consellera de la Presidència, Neus Munté. També van prendre la paraula el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras; Mireia Belmonte, en representació dels atletes olímpics, Sarai Gascón, en la dels paralímpics, i Jaume Marcé, en la dels tècnics.

Els atletes catalans van obtenir 8 de les 17 medalles de la delegació estatal als JJOO i 11 de les 31 dels paralímpics. En total hi va haver 131 esportistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)