Esport i política

POLÍTICA ESPORTIVA

Addadi fa oficial l'ajornament de Tarragona 2017 fins al 2018

Política esportiva. El Huffington Post del Magreb i Algèria cita a l'agència de premsa algeriana (APS) i recull avui en la seva edició digital l'anunci del president del CIJM

El Huffington Post del Magreb i Algèria publica en la seva edició digital d'avui un article titulat “Els Jocs Mediterranis de Tarragona (Espanya), ajornats fins als juny de 2018, segons el president del CIJM”, en que explica que Amar Addadi, el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ja ha oficialitzat a l'agència de premsa algeriana (APS) l'ajornament dels Jocs de Tarragona. L'acord, diu, es va prendre en la segona jornada de l'assemblea del CIJM que s'ha fet a Orà (Algèria), la ciutat que serà la seu dels Jocs el desembre de 2021. Els responsables de Tarragona 2017 encara no han dit la seva i faran una roda de premsa la setmana vinent. L'ajornament no ha estat gens ben rebut i ahir les xarxes socials bullien amb molts comentaris crítics i ironies.

“La decisió ha esta presa després que els membres del comitè del CIJM hagin examinat totes les hipòtesis, segons va explicar Addadi, que va recordar que va ser el comitè organitzador qui havia formulat la proposta d'ajornament”, diu l'article. Addadi afirma que les causes de l'endarreriment són “el retard en la formació de govern a Espanya amb deu mesos de bloqueig i les seves repercussions financeres, que han afectat els processos de preparació.” El president va confirmar que els Jocs –els divuitens – es faran del 22 de juny a l'1 de juliol de 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)