Ciclisme

Collados, clar vencedor del Trofeu Olympia

Ciclisme. Uns 250 corredors van emprendre la sortida de la prova en les diferents categories malgrat la pluja que va caure ahir al matí

Christian Collados (Serrano-Detoro) va ser el vencedor del Trofeu Olympia de BTT a Amer, antepenúltima prova de la copa gironina de BTT. La cursa va tenir una participació de 250 ciclistes en totes les categories, malgrat la pluja que va caure ahir al matí a la població selvatana.

Collados es va imposar en la prova de 30 km amb un temps d'1 hora, 50 minuts i 24 segons i va guanyar, també, la categoria Master 30. El segon lloc, a 1:39 del vencedor, va ser per a Albert Cot (Orko Team), i el podi el va completar Antonio Olivares (Vilassar de Mar) amb un retard d'1:55. La categoria Master 40 la va guanyar Albert Codincah (Bicioci), sisè absolut, que va acabar a 5:26 de Collados. El primer júnior va ser Albert Baquer (Jodofi) i el primer sub-23, Eduard Porta (Jodofi).

Altres vencedors del Trofeu Olympia d'Amer van ser Sergio Monge (cadet), Xavier Feliu (Master 50), Joan Cors (Master 60), Eva Martín (femení elit), Júlia Ribas (femení júnior) i Nerea López (femení cadet), entre d'altres.