Esport i política

les inversions de l'estat

jocs del 2017

El prestigi i la imatge queden en dubte

Política esportiva. La UFEC afirma que l'ajornament dels Jocs Mediterranis de Tarragona fins al 2018 taca l'esport català

El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, va afirmar que l'ajornament dels Jocs Mediterranis de Tarragona fins a l'any 2018 els preocupa per la imatge que dóna de l'esport català en l'àmbit internacional. També va afirmar que Catalunya té un prestigi pel que fa a l'organització de grans esdeveniments esportius i que aquest ajornament el posa en dubte.

La UFEC també va voler deixar clar que exigeix a les autoritats competents del govern espanyol que compleixin els compromisos que van adquirir amb el comitè organitzador dels Jocs i que paguin l'aportació econòmica pendent. Diu que les altres administracions ja ho han fet i que des que Tarragona va ser escollida l'any 2011 hi ha hagut temps més que suficient per fer-ho. Alhora la UFEC també destaca la incapacitat del comitè organitzador per tancar el pressupost, i també li retreu que no hagi integrat en més mesura els clubs i les federacions en el projecte dels Jocs Mediterranis.

Finalment, la UFEC es posa a disposició del comitè organitzador perquè els Jocs siguin un èxit i per tornar a situar l'esport català al món.

Volem exigir al govern espanyol que faci el pagament dels compromisos adquirits
Gerard Esteva
president de la UFEC
Estem preocupats per la imatge que es dóna en l'àmbit internacional. Catalunya té un prestigi organitzatiu i es posa en dubte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)