Atletisme

Guerrero, intractable

Atletisme. La banyolina guanya també la tercera cursa del circuit gironí de cros en un nou duel vibrant amb Anna Quílez. Sabaly s'imposa en nois

Marina Guerrero (CA Manresa) va aconseguir la tercera victòria consecutiva en el circuit gironí de cros després d'imposar-se en la prova de Sant Hilari Sacalm. Com en les dues curses anteriors, la banyolina va tenir com a màxima rival Anna Quílez (Lloret-La Selva), que va tornar a ser segona. Guerrero va fer les tres voltes al circuit, d'un quilòmetre de recorregut, en 10 minuts i 55 segons, només quatre segons menys que Quílez, amb qui va tornar a tenir un intens duel per la victòria ben bé fins a l'última volta. El podi femení el va completar Aniria Mata (CA Manresa), amb un temps d'11:14.

En nois, Boubacar Sabaly (Lloret-La Selva) va repetir la victòria de la prova inaugural, a Olot, malgrat que encara disputa la categoria promesa. El seu temps en les quatre voltes al recorregut va ser de 12 minuts i 24 segons. Arnau Turon (CA Olot) va lluitar amb l'atleta lloretenc durant les dues primeres voltes, però finalment no li va poder seguir el ritme i va acabar segon després de creuar la meta nou segons més tard. Jordi Rabionet (Esports Parra) va completar el podi (12:44) i continua líder del circuit gironí.

La prova hilarienca, que arribava a la 34a edició, va tenir la participació d'uns 500 atletes, entre totes les categories. La propera aturada del circuit gironí de cros tindrà lloc diumenge que ve, amb la disputa del 19è Cros Ciutat de Girona.