Handbol

Handbol

campionat d'espanya per autonomies

El millor handbol de base, a Blanes, Lloret i Malgrat

Handbol. Uns dos mil jugadors de les categories infantil, cadet i juvenil disputaran entre el 2 i el 7 de gener l'estatal de seleccions territorials

Blanes, Lloret de Mar i Malgrat de Mar seran les seus principals de la quarta edició del campionat d'Espanya de seleccions territorials d'handbol, que tindrà lloc entre el 2 i el 7 de gener del 2017. L'esdeveniment servirà per cloure els actes de commemoració del 75è aniversari de la Federació Catalana d'Handbol (FCH) i hi participaran uns dos mil jugadors de les categories infantil, cadet i juvenil que disputaran més de tres-cents partits.

La presentació del campionat va tenir lloc ahir a la sala de plens de la Diputació de Girona, en un acte al qual van assistir Tomàs Moral, president de la FCH; Francisco Blázquez, president de la Federació Espanyola d'Handbol (FEBM); Josep Pujols, delegat territorial de la secretaria general de l'Esport, i Carles Salgas, diputat d'Esports de la Diputació de Girona. També hi va ser present el sarrianenc Jordi Ribera, nomenat l'estiu passat seleccionador de l'equip espanyol absolut.

Moral, president de la FCH, va destacar la qualitat de les instal·lacions on tindrà lloc la competició i de l'oferta hotelera de la zona. També va valorar la proximitat entre les diferents seus –totes dins d'un radi de 10 quilòmetres– i es va congratular que el campionat d'Espanya, pretès ja en l'edició del 2014, serveixi com a acte de clausura del 75è aniversari de la federació que presideix.

El seu homòleg de l'espanyola, el valencià Francisco Blázquez, va subratllar la col·laboració entre les diverses federacions i institucions catalana i espanyola per portar a terme una competició d'aquestes característiques, que, comptant també els acompanyants dels jugadors, reunirà gairebé vuit mil persones. Blázquez va explicar que tots els partits es retransmetran per internet i que les finals juvenils es podran seguir a través del canal Teledeporte.

El diputat Carles Salgas es va referir al retorn econòmic que la competició suposarà per a les localitats de la Selva Marítima on tindrà lloc, que podria acostar-se al mig milió d'euros en els set dies de competició.

Després de la presentació del campionat d'Espanya, retransmesa per Televisió de Girona, es va fer el sorteig de grups.

Infantil F (Grup A)
Catalunya, País Valencià, País Basc i Aragó
Infantil M (Grup B)
Catalunya, Andalusia, Astúries i Aragó
Cadet F (Grup A)
Catalunya, Astúries, País Basc i Canàries
Cadet M (Grup B)
Catalunya, País Valencià, Andalusia i Navarra
Juvenil F (Grup B)
Catalunya, Andalusia, Castella-la Manxa i Canàries
Juvenil M (Grup A)
Catalunya, País Valencià, País Basc i Navarra
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)