Esport i política

Reforç per a les federacions

Política esportiva. El govern acorda amb la UFEC destinar 800.000 euros per promoure la competició, la gestió, la comunicació i el reconeixement internacional de l'esport català

El govern ha aprovat destinar 800.000 euros a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), mitjançant el Consell Català de l'Esport, per potenciar la gestió de federacions esportives, promoure internacionalment l'esport català i divulgar-lo en els mitjans de comunicació.

Aquesta partida s'afegeix als més de 6,5 milions d'euros que durant l'any les federacions han rebut en conjunt per part del Consell Català de l'Esport a través de la UFEC.

Els nous ajuts serveixen per assessorar gratuïtament les federacions. El suport també persegueix la normalització lingüística del català, la millora de la presència de l'esport català en els mitjans de comunicació i la sensibilització sobre els valors i actituds favorables al joc net, la igualtat de gènere i el bon comportament. El tercer objectiu és la promoció nacional i internacional de l'esport federat, promovent la presència internacional de les seleccions catalanes, algunes ja reconegudes, i captant esdeveniments d'abast internacional a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)