Handbol

Handbol

copa del rei

El Barça B torna a l'aparador

Handbol. El filial blaugrana rep el Guadalajara en la tercera eliminatòria de copa. Llorenç Rueda destaca que els jugadors viuen aquests partits de manera “molt especial des dels mateixos entrenaments”

El Barça B reprèn la competició de copa (20.30 h, ciutat esportiva) contra el Guadalajara i, com cada eliminatòria contra un equip de l'Asobal –en la segona volta va deixar fora de combat el Port Sagunt– torna a l'aparador. “Aquests partits sempre són especials, i l'equip es mostra molt més competitiu i més concentrat, començant pels entrenaments previs. Per als integrants del filial són partits de màxim nivell contra jugadors als quals admiren”, destaca el tècnic Llorenç Rueda.

El filial blaugrana va començar la lliga de divisió d'honor pletòric, amb vuit victòries en les vuit primeres jornades que el van catapultar cap al lideratge. En els sis últims partits, però, ha perdut pistonada i només ha obtingut un triomf, amb un empat i quatre derrotes. “Hi ha hagut diversos condicionants. Hem jugat algun mal partit, però també ens hem enfrontat amb rivals capdavanters i hem hagut de cedir més jugadors al primer equip [Rey i Aleix Gómez han estat els més reclamats] per culpa de les lesions”, remarca Rueda. La consigna per al partit d'avui és clara: “Defensar molt bé i córrer molt.” La tornada serà la setmana vinent a Guadalajara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)