Més esport

Luismi Oliver, nou president

Rem. És el primer català que encapçalarà la federació espanyola després de desbancar Fernando Climent, que feia 23 anys que era president, en l'assembla d'ahir a Madrid

El català Luismi Oliver és el nou president de la Federació Espanyola de Rem després de desbancar Fernando Climent, que feia 23 anys que era al càrrec, en l'assemblea d'ahir a Madrid. La candidatura que encapçalava, promoguda per la federació catalana, es va formar a per fer front a l'immobilisme de Climent, que havia provocat un estancament esportiu del rem espanyol. Luismi Oliver (1960) és el president del CN Amposta i va participar en els Jocs Olímpics de Moscou 1980 i de Los Angeles 1984. Es va convertir en candidat després d'unes primàries en què va superar un representant del CN Banyoles. La seva candidatura va comptar amb el suport de les principals federacions territorials. A més de la catalana, tenia el d'Andalusia, el País Valencià, Galícia i Cantàbria.

“Neix una nova gestió federativa estatal i Catalunya hi tindrà un paper molt important, tenim la responsabilitat de fer-ho molt bé. No tinc cap dubte que serà així”, valorava ahir Oliver. “Mai en cent anys la federació espanyola havia tingut un president català i feia 24 anys que ningú aconseguia guanyar unes eleccions al ja president.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)