Tennis

Nadal i López tornen a triomfar

Tennis. Els campions olímpics van guanyar ahir el campionat d'Espanya. Ramos i Carballés disputen avui la final masculina, mentre que Arruabarrena i Sorribes juguen la femenina

La parella formada per Rafa Nadal i Marc López es van proclamar campions d'Espanya ahir després de superar Jordi Muñoz i David Pérez Sanz per 7-6 (9) i 7 -6 (1). El manacorí i el català van tornar a triomfar després de guanyar l'or olímpic en els Jocs de Rio de Janeiro d'aquest estiu. Nadal, a més, va anunciar ahir mateix que Carles Moyà, que enguany ha estat entrenant el canadenc Milos Raonic, formarà part del seu equip.

En el quadre masculí individual del campionat d'Espanya, Albert Ramos i Roberto Carballés es veuran avui les cares en la final després de superar Rubén Ramírez i Pablo Carreño, respectivament. El mataroní no va tenir gaires problemes per eliminar el veterà tennista de València, mentre que Carballés va necessitar tres sets per fer saltar la sorpresa.

Per la seva banda, la final femenina la protagonitzaran la castellonenca Sara Sorribes i la guipuscoana Lara Arruabarrena. La granollerina Laura Pous, que va caure en els quarts del quadre individual, va alçar el títol de dobles amb Estrella Cabeza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)