Atletisme

atletisme

Gairebé a temps de rècord

Atletisme. El marroquí Mourad El Bannouri va guanyar la 37a San Silvestre del Masnou i va quedar a deu segons del rècord d'Ilias Fifa (2013). En noies, Laura Bel va dominar amb autoritat

El marroquí Mourad El Bannouri, amb un temps de 14:16, i la catalana de Sant Cugat Laura Bel, amb 17:45, van ser ahir els vencedors de la 37a edició de la San Silvestre del Masnou, la més antiga de Catalunya, que va aplegar 1.800 atletes, 280 en les categories de menors i 1.500 entre les dues proves adultes sobre un recorregut de cinc quilòmetres. El Bannouri va córrer amb molta rapidesa i va quedar molt a prop del rècord de la prova, que encara té Ilias Fifa des del 2013 amb 14:06. A vuit segons del campió va quedar al també marroquí El Mehdi. Va completar el podi el letó Valerijs Zolnerovics. El caràcter internacional de la prova es va fer evident entre els deu primers, ja que només Jordi Garcia, cinquè, i Davis Camp, novè, van escolar-se entre els deu millors al mig de letons i africans.

En la cursa femenina, Bel va ser la millor amb un marge de 22 segons sobre Sara Loehr i 36 sobre Laura Vílchez, que va acabar tercera. La San Silvestre del Masnou és l'única per a noies del calendari estatal.