Hoquei sobre herba

Esports

Hoquei sobre herba

Cop d'efecte del Junior

Hoquei sobre herba. Fitxa per a la segona volta el davanter internacional Gaby Dabanch, campió d'Europa amb l'Oranje Zwart

El davanter internacional Gaby Dabanch, nascut a Mendoza (Argentina), defensarà el Junior de Sant Cugat en la segona volta de la lliga d'hoquei sobre herba. Dabanch és un dels màxim golejadors de les últimes temporades en la copa d'Europa i arriba al club després de quatre mesos sense jugar.

Dabanch va aixecar la copa d'Europa el 2015 amb els seus companys de l'Oranje Zart holandès. El davanter també va guanyar la lliga holandesa aquell mateix any. Després de dues temporades en el campionat holandès, Dabanch va anar-se'n a la lliga belga per jugar amb el Leopold, abans d'estar-se uns mesos de baixa.

Abans d'anar-se'n a Holanda i Bèlgica, Dabanch va jugar amb el Polo, equip amb el qual va guanyar la lliga. El davanter ha estat internacional 95 vegades, tot i que no va disputar els Jocs de Rio. Dabanch debutarà amb el Junior el 19 de febrer al camp de l'Atlètic Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)