Voleibol

Voleibol

Títol per al Sant Pere i Sant Pau

Voleibol. El club tarragoní va guanyar la copa Príncep sense cedir ni un sol set derrotant en la final l'amfitrió i vigent campió, el San Sadurniño. Álvaro Gimeno va ser l'MVP del torneig

El CV Sant Pere i Sant Pau va guanyar la copa Príncep, disputada aquest cap de setmana al pavelló municipal de San Sadurniño de la Corunya i després de derrotar en la final el conjunt amfitrió i vigent campió, l'Intasa San Sadurniño, 3-0 (25-19, 25-23 i 25-20). De fet, el conjunt de Vladimir Stevovski no va cedir cap set en la competició que juguen els quatre millors equips de la segona categoria estatal, la superlliga masculina 2, perquè en les semifinals ja havien guanyat 3-0 l'Universidad de Valladolid. Els tarragonins han pujat aquest curs i, amb el títol, refermen la seva candidatura a l'ascens a la màxima categoria.

L'oposat tarragoní Álvaro Gimeno, designat com el millor jugador del torneig, va fer 9 punts en el segon set de la final, just quan els locals es mostraven més disposats a igualar el partit, empesos pel públic i després d'un primer set de color català. En el tercer, el Sant Pere i Sant Pau va agafar de seguida 6 punts d'avantatge i els va poder administrar per assegurar-se la copa per primer cop en la seva història. David Sanllehí i Álvaro Gimeno van ser els màxims anotadors, amb 18 punts cadascun.