Patinatge

Un autèntic mundial a Fontajau

Patinatge artístic. Girona rep demà el campionat territorial de grups de xou, amb el CPA Olot i el CPA Girona, or i plata en el darrer campionat del món a Novara (Itàlia) el mes d'octubre

Novara va proclamar el 2016 el CPA Olot campió del món de grups de xou per desè cop en tretze anys. El club garrotxí tancava el mes d'octubre un altre any guanyant tots els títols amb el Treu-me d'aquí, des del gironí al mundial, inclòs l'europeu –l'onzè–. A Itàlia, el CPA Girona, en la seva segona presència en un mundial, va ser segon amb Mitjanit; després del bronze a Colòmbia, el 2015, en el debut. La cita de demà a Fontajau –s'han venut gairebé totes les entrades disponibles– suposa el tret de sortida de la temporada 2017. La competició comença a les 16.30 h amb els grups de xou petits (Llagostera, Figueres, Cassanenc i PA Maçanet). Els xou quartets estan programats a les 17.05 h, amb Bescanó, Hostalric, Salt, Guixolenc i Celrà. Després d'un descans de 20 minuts, la competició es reprendrà a les 18 h amb els juvenils: Bescanó (quart en el darrer europeu), Olot (cinquè), Llagostera, Hostalric, Ripoll i Celrà. El plat fort del campionat serà a les 18.50 h amb els grups grans, amb els dos equips de l'Olot i el Figueres entremig, el Girona i el GEiEG. L'entrega de trofeus i medalles es farà a les 19.45 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)