Més esport

esquí

campionat d'espanya

Els esquiadors catalans prenen Candanchú

Esquí de muntanya. Amb Clàudia Galícia i Oriol Cardona com a campions, copen els sis llocs del podi del campionat d'Espanya

Els esquiadors catalans Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) i Clàudia Galícia (CE Cerdanya Skimo Team) van conquerir dissabte els títols individuals en el campionat d'Espanya d'esquí de muntanya a Candanchú, una prova que va coincidir amb la Causiat Extreme.

El recorregut de la prova no es va fer públic fins a l'últim moment a causa de les condicions del temps. Finalment, els participants van cobrir un circuit amb cinc pujades i 1.230 m de desnivell coronant dos cops el Pico Tobazo (2.049 m).

El domini dels esquiadors catalans va ser absolut. En el podi masculí, Nil Cardona (Ski Club Camprodon) i Marc Pinsach (CE Cassanenca) van completar els tres primers llocs, i en el femení, el segon lloc va ser per a Mireia Miró (UEC Gràcia) i el tercer, per a Marta Riba (CE Pobla de Segur). Galícia, campiona d'Espanya, ja havia estat campiona de Catalunya individual i de curses verticals.