Ciclisme

‘Entrenar-se' guanyant

Ciclisme. L'olotí Adrià Moreno comença la pretemporada amb una victòria en la inauguració de la temporada gironina a Bescanó

L'olotí Adrià Moreno (1991, Team Raleigh) prepara aquests dies a les comarques gironines la seva segona temporada ciclista a Anglaterra. Diumenge, sota un xàfec monumental, es va imposar en la inauguració de la temporada de ciclisme de carretera, a Bescanó, en el campionat social d'hivern CC Sport Ter en un recorregut (92 km) que incloïa les pujades a les Serres i les Encies. Moreno va demostrar que està a un altre nivell i va assolir la victòria amb més de dos minuts d'avantatge respecte al britànic Matthew Holmes (Madison Genesis), un altre professional que també competeix en el calendari continental d'Anglaterra.

“El primer gran repte de l'any serà la volta a València [1-5 febrer]; m'han convocat amb la selecció espanyola de pista i és una cursa de gran nivell”, va assenyalar Moreno després del triomf a Bescanó al petit cim de l'Estanyol. Però l'objectiu més important arribarà a l'abril, en les Spring Cup Series, una competició de clàssiques en què ja va obtenir el triomf l'any passat en la general absoluta. “Són clàssiques d'un dia que em van molt bé i, després, per competir en curses i voltes de més nivell i exigència, haurem d'esperar les invitacions que rebi l'equip.” La participació en la RideLondon Classic, puntuable aquest any per a l'UCI World Tour, seria un bon premi.

“L'afició pel ciclisme a Anglaterra està creixent i Bradley Wiggins ara ha fet un equip de joves promeses per preparar-los per fer el salt a l'Sky i això motiva molt als joves corredors”, va afegir el ciclista, que el 2016 va poder ser profeta a casa seva aconseguint el triomf en l'històric Trofeu Festes del Toura d'Olot. Després de la volta a València encara farà alguna cursa més de les que hi ha programes a les comarques gironines a l'hivern.

Absoluta
1r. A. Moreno (Realeigh)
2h26:49
2n. M. Holmes (Madison)
a 2:35
3r. H. Abad (Bike Lab)
a 3:05
4t. N. Gil (Euskadi)
a 3:21
5è. M. Del Río (Palafrugell)
a 4:23
Sub-23
1r. C. Navarro (La Pomme)
2h31:32
Júnior
1r. G. Garcia (Bicis Esteve)
2h31:37
Cat. femenina
1a A. Trias (Catema)
2h37:08

Cullell, convocat per al mundial

La Federació Espanyola de Ciclisme ha confirmat la convocatòria del selvatà Jofre Cullell per al campionat del món de ciclocròs, que es farà el cap de setmana vinent a Bieles (Luxemburg). Cullell serà un dels representants de la categoria júnior, al costat d'Iván Feijoo i Xabier Murias. La resta de l'equip el formaran els elit Ismael Esteban, Aitor Hernández, Javier Ruiz i Kevin Suárez; els sub-23 Jokin Alberdi i Felp Orts; les elit Lucia González i Aida Nuño i les sub-23 Alicia González i Alba Teruel. Cullell va ser 26è l'any passat en el seu debut en un mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)