Més esport

Els Wind Games, globals

Vol ‘indoor'. El Túnel de Vent d'Empuriabrava va tancar la quarta edició de la cita amb 200 voladors i una audiència de 25 milions d'internautes

El Túnel de Vent d'Empuriabrava va acollir aquest cap de setmana els Wind Games, que en la seva quarta edició van comptar amb els millors voladors del món, 200. La cita consolida el recinte empordanès com un referent internacional, amb rècord de participants i amb l'estrena de noves modalitats d'una disciplina que aspira a ser olímpica.

La introducció del SoloSpeed i 4 Speed i d'una ronda musical en la competició de 2WD van ser les principals novetats de la quarta edició dels jocs, que van proclamar també els campions estatals per primer cop. Els joves voladors formats al Túnel de Vent d'Empuriabrava, César Rico i Àlex González, van guanyar el títol en vol dinàmic (2WD) i, el títol en vol relatiu (FS), va ser per a l'equip Papea Masculino integrat per Christian Moltó, Ernesto Fernández, Luis Miguel Gómez Rivas i Ivan Campos. Els campions de l'Estat disputaran, el mes d'octubre a Montreal, el campionat del món de vol indoor.

En la competició internacional, en la categoria FS Open, els campions del món, van ser els belgues Hayabusa; que van revalidar el títol del 2016. Les voladores franceses van ser les dominadores de la categoria femenina, amb el primer lloc del Weembi French Girls i el segon del Wom'in. En 4Way VFS, la medalla d'or va ser per al conjunt americà SDC Core, mentre el conjunt local Windoor va ser quart en el seu debut a la categoria. El Windoor Team, amb César Rico, Federico Rawa, Álex González, Raphaël Coudray va ser el millor en la innovadora categoria de velocitat 4Speed.

Una de les sensacions dels Wind Games va ser la jove voladora de Singapur Kyra Poh, de 14 anys. Perquè es va convertir en la voladora més ràpida del món després de guanyar dues medalles d'or en les modalitats Freestyle i SoloSpeed. El volador local César Rico va guanyar la plata en la disciplina SoloSpeed. En 2WD, els millors van ser els voladors anglesos del Team Windobona.

“Hem acollit els millors equips del món i els Wind Games han estat un èxit absolut que ha despertat molt d'interès a través de les xarxes socials, amb una audiència que ja supera els 25 milions d'internautes en només dos dies”, va destacar la directora del Túnel de Vent, Aida Rico, molt satisfeta pels resultats obtinguts pels voladors formats al Túnel del Vent d'Empuriabrava que competeixen amb el conjunt Windoor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)