Ciclisme

Mauri, padrí d'un nou equip de ciclisme a Quart

Ciclisme. L'osonenc serà en l'acte de presentació de la nova secció de Fem a Quart, en què també es presentarà una aplicació per a mòbils

Melcior Mauri exercirà de padrí en la presentació de la nova secció de ciclisme de l'associació Fem a Quart, que tindrà lloc aquest divendres a la sala Miquel Pairolí d'aquesta localitat. En l'acte (20 h) es farà un repàs de la trajectòria del ciclista osonenc, molt vinculat a les comarques gironines. El seu major èxit va ser la victòria en la Vuelta a Espanya de l'any 1991, però també va ser sisè en el Tour de França el 1995 i subcampió en el mundial de contrarellotge el 1998. El 2002 va retirar-se de la competició professional, tot i que va continuar participant en proves de BTT, especialitat en què l'any 2007 va guanyar la prestigiosa Titan Desert.

Fem a Quart també presentarà una aplicació de l'entitat per a tot tipus de telèfons mòbils –disponible a Google Play i Apple Store– i una nova imatge del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)