Atletisme

Atletisme

Guerrero i Juárez, campions a Mataró

Atletisme. L'atleta del Barça recupera el títol català de marxa del 2015 i la internacional vallesana obté el ceptre absolut per primer cop

Marc Guerrero (FC Barcelona) i Mar Juárez (Avinent Manresa) van assolir diumenge a Mataró el títol català de marxa. Guerrero, encara en categoria promesa, va recuperar el ceptre que ja havia guanyat el 2015 després de cobrir els 20 quilòmetres de la prova en 1h37:39. Nil Rodés (AA Catalunya), el vencedor de l'última edició, va ser desqualificat i van completar el podi el també promesa Mario Viñas (AA Catalunya) i el veterà José Perales (CA Canovelles). Chuso García Bragado, llegenda viva de l'olimpisme, no va competir, però se'l va veure pel circuit de la ronda Jacint Verdaguer col·laborant amb el club organitzador, el CA Laietània, que també és el seu.

La mataronina Raquel González (FC Barcelona), amb quatre victòries al seu palmarès, tampoc hi va poder participar perquè encara no està en condicions després de l'operació al menisc del genoll esquerre. Amb tot, va ser testimoni del primer títol absolut de la internacional vallesana Mar Juárez, que va vèncer amb un registre d'1h40:45.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)