Rugbi

Títol estatal dels cadets

Rugbi. La selecció catalana sub-18 va guanyar en la final de l'autonòmic a Madrid per 48-24 i va revalidar el títol. L'equip infantil de Catalunya va perdre la final i va ser el subcampió

La selecció catalana cadet, la sub-18, va guanyar el títol en el campionat d'Espanya autonòmic en imposar-se en la final que es va disputar a València. El combinat català va derrotar a Madrid per 48-24 i va revalidar el títol que ja es va emportar l'any passat. El XV de la ginesta, amb Tomàs Garcia i Jordi Molinero com a seleccionadors, va jugar una final molt disputada contra el conjunt madrileny, i va aconseguir set assajos, cinc transformacions i un cop de càstig. L'equip infantil de Catalunya, la selecció sub-16, va perdre la final de l'estatal contra Madrid (22-12), i es va haver de conformar amb el subcampionat. Els infantils no van poder revalidar el títol tot i mostrar un joc intens i dinàmic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)