Atletisme

Mechaal, Del Río i Guerrero aspiren als títols

Atletisme. Són els tres gironins amb més possibilitats d'aconseguir una medalla en el campionat d'Espanya en pista coberta

Adel Mechaal, en els 1.500 i 3.000 m; Esther Guerrero, en els 800 m, i Tamara del Río, en pentatló, són els atletes gironins amb més possibilitats de pujar al podi en el campionat d'Espanya d'atletisme en pista coberta, que es disputa aquest cap de setmana a Salamanca. Tant Mechaal (New Balance) com Guerrero (New Balance) ja tenen les mínimes per al campionat d'Europa en els 3.000 m (7:48.39) i 800 m (2:01.72) –millors marques espanyoles de l'any–, però a Salamanca aconseguiran la classificació directa si acaben primer o segon. Mechaal farà un programa doble, ja que també competirà en la seva primera cursa de 1.500 m d'aquest curs. Com en els 3.000 m, si acaba primer o segon i fa la mínima s'assegurarà el bitllet per a l'europeu. L'atleta de Palamós ja va disputar les dues proves en l'estatal del 2015, i es va penjar l'or en totes dues.

Tamara del Río (AA Catalunya) afronta la prova de pentatló amb la cinquena millor marca espanyola de l'any (3.811), aconseguida en l'últim campionat de Catalunya, on es va penjar el seu vuitè or. A Salamanca també hi seran Marina Guerrero (Avinent Manresa), germana d'Esther, i Paula Llistosella (GEiEG), que competiran en els 1.500 i 60 m, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)