Més esport

Astrid Fina, plata en la copa del món

Surf de neu. La barcelonina va ser segona en el cros per a discapacitats disputat ahir a La Molina

Astrid Fina va aconseguir una medalla de plata en la primera jornada de la copa del món de surf de neu per a discapacitats, que es disputa fins dissabte a La Molina. La surfista barcelonina va quedar segona en el cros de la categoria SBLL2 (esportistes amb amputació tibial). “Estic molt contenta pel resultat que he aconseguit avui. La setmana passada, en els mundials de Big White, al Canadà, vaig acabar molt lluny dels primers llocs i avui he estat molt a prop d'aconseguir la victòria”, va explicar Fina, que va acabar amb un temps de 54.58. L'or el va aconseguir l'holandesa Lisa Bunschoten (54.49) i el podi el va completar la seva compatriota Rense van Beek (57.04).

En la jornada d'ahir també va competir el català Vic González, que va ser setè en el cros de la categoria SBLL1 (esportistes amb amputacions femorals, lesions medul·lars i de doble tibial). La victòria va ser per a l'holandès Chris Vos (53.04). La resta de victòries van ser per a l'italià Manuel Pozzerle (categoria SBUL), el finlandès Matti Suur-Hamaru (SBLL2), la nord-americana Peggy Martin (SBUL), la francesa Cervell Hernandez (SBLL1) i l'holandesa Lisa Bunschoten (SBLL2). La copa del món continua avui amb la disputa d'un segon cros. Demà i dissabte serà el torn de la prova de banked eslàlom.

La Molina, pionera

La Molina rebrà durant la disputa de la copa del món surfistes de tretze països i tres continents diferents. L'estació gironina és una de les més inclusives dels Pirineus i una organitzadora habitual de proves de la copa del món per a discapacitats, tant de surf de neu com d'esquí alpí. La competició, organitzada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, té lloc en el sector dels Alabaus.

LA DADA

La competició, que es disputa als Alabaus, rep surfistes de tretze països diferents
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)