Esquí

Esquí alpí

Shiffrin, tricampiona

Esquí alpí. La nord-americana guanya el seu tercer títol mundial consecutiu en eslàlom. Quim Salarich disputa avui la prova masculina

Mikaela Shiffrin va imposar-se en l'eslàlom del mundial de Saint-Moritz i va aconseguir el seu tercer or consecutiu en aquesta especialitat. La nord-americana, que dos dies abans havia quedat segona en el gegant, va fer el millor temps de cada mànega (47.80 i 49.47) i va acabar amb un temps total d'1:37.27. La suïssa Wendy Holdener, campiona de la combinada, es va endur la medalla de plata (a 1.64). La sueca Frida Hansdotter, actual campiona de la copa del món de l'especialitat, va completar el podi (a 1.75).

El mundial de Saint-Moritz es tancarà avui amb l'eslàlom masculí, en el qual participarà el català Joaquim Salarich. L'esquiador osonenc disputarà el seu segon mundial, després de participar fa dos anys en el de Vail, en què va acabar 30è en l'eslàlom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)