Rugbi

El triomf arriba en l'últim sospir

Rugbi. Mazón dóna el triomf a la Santboiana a Madrid en l'última jugada i l'equip avança al quart lloc

CISNEROS 15 SANTBOIANA 22

COMPLUTENSE CISNEROS:Llanes, Hayali, Hattori, Marín, Molina, Canti, Hogg, Del Valle, McLernon, Norton, Moreno, Mota, Boccardo, Martínez i Jenkins.UE SANTBOIANA:Balsalobre, Sturgess, Chichua, Palomo, Mitchell, Moreschi, Sanz, Tauli, Garcia, Woodmass, De Orbaneja, Truesdale, González, Baró i Millán. També van jugar Petit, Ragazzi, Delgá, Pujol i Mazón.MARCADOR:5-0 (17') Molina. 7-0 (18') Martínez. 7-3 (15') Millán. 10-3 (26') Martínez. 10-6 (33') Millán. 10-9 (48') Millán. 10-12 (55') Millán. 10-15 (64') Millán. 15-15 (65') Norton. 15-20 (86') Mazón. 15-22 (86') Petit.ÀRBITRE:Castro.

La propera (12-3-17)

Ind.-Barça; Santboiana-Gernika; Getxo-VRAC, Alcobendas-Alcoi, Ordizia-Hernandi; Salvador-Cisneros.

La primera marca en la lliga del jugador del planter Artur Mazón en l'últim minut va donar a la Santboiana una victòria decisiva a Madrid contra el Cisneros, un rival directe. El triomf va permetre als catalans no només avançar al quart lloc de la taula, sinó mantenir-se en la lluita per una de les dues primeres places, les que donen accés directe a les semifinals del play-off.

En la primera part, les imprecisions, el joc horitzontal i travat i les dificultats de la davantera de Sant Boi van propiciar el domini dels madrilenys, que es van avançar amb una marca de Molina, que va trencar totes les línies dels catalans. En la segona part, dues expulsions al Cisneros i l'encert letal de Millán (15 punts ahir) en els xuts als pals van canviar el panorama. El partit va arribar al temps afegit 15-15, però amb la Santboiana pressionant de valent i aconseguint un premi merescut, la marca de Mazón, que posava fi a la malastrugança en els darrers minuts de l'equip català en molts partits aquesta temporada.