Rugbi

Mendizorrotza i Vallecas són les alternatives de la Santboiana

Rugbi. El club català es nega a jugar la final de copa del Rei del 30 d'abril a l'estadi José Zorrilla de Valladolid contra un equip que és de la mateixa ciutat i proposa dues seus neutrals

La Unió Esportiva Santboiana ha proposat a la federació espanyola dues seus per acollir la final de copa del Rei del 30 d'abril que ha de jugar contra el SilverStorm El Salvador –el vigent campió–per evitar que el partit es jugui a l'estadi José Zorrilla de Valladolid, la ciutat del seu rival. Els catalans aposten per l'estadi de Mendizorrotza, el camp de l'Alavés, i en segon terme apunten Vallecas com una altra opció. La final de l'any passat entre el Silver Storm i el VRAC ja es va jugar a Zorrilla. La federació s'ha de decidir abans del 6 de març. “La final s'ha de jugar en un camp neutral, en el qual els dos equips puguin competir en igualtat”, matisa la Santboiana a través d'un comunicat de protesta. El SilverStorm El Salvador, lògicament, ha demanat que es torni a jugar la final al José Zorrilla argumentant l'èxit de l'any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)