Tennis

Federer perd amb el 116è de l'ATP

Tennis. El suís va claudicar inesperadament contra el rus Eugeni Donskoi en els vuitens de final del torneig de Dubai. Rafa Nadal i Novak Djokovic van debutar amb solvència a Acapulco

El suís Roger Federer (3) es va enganxar els dits ahir en els vuitens del torneig de Dubai conta el rus de 26 anys Eugeni Donskoi (116è de l'ATP) 3-6, 7-6 (7) i 7-5 (5). Federer dominava el tercer set 2-5 i no el va tancar i també guanyava 2-5 el tie-break i es va tornar a ennuegar. Andy Murray, el número 1 i primer favorit, va accedir als quarts amb un triomf plàcid contra el manxec Guillermo García-López 6-2 i 6-0. S'enfrontarà amb l'alemany Philipp Kohlschreiber. El català Marcel Granollers, per la seva banda, es va acomiadar del torneig contra el bosnià Damir Dzumhur, el botxí del suís Stan Warinka (2), per 6-3 i 6-4.

El retorn de Rafa Nadal (2), en canvi, va ser plàcid, amb un triomf 6-4 i 6-3 contra de l'alemany Mischa Zverev (30è) a Acapulco, torneig en què encadena 11 partits i 22 sets guanyats. Ara se les haurà amb l'italià Paolo Lorenzi. Zverev va pujar contínuament a la xarxa, però el balear, que duia el genoll dret embenat, no es va deixar intimidar. Novak Djokovic (1) va reaparèixer amb un triomf còmode contra l'eslovac Martin Klizan per 6-3 i 7-6 (4) i jugarà contra l'argentí Juan Martín del Potro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)