Ciclisme

Sergi Oller guanya a Sant Joan les Fonts

Ciclisme. S'imposa en solitari en la primera prova de l'Open BTT de Girona, en què Terrades guanya en dones

Sergi Oller va ser el vencedor de la primera prova de l'Open BTT de Girona, que es va disputar a Sant Joan les Fonts amb una participació de 300 corredors entre les diverses categories. El ciclista de l'equip Moto Camps va fer les tres voltes al circuit de 10 km en un temps d'1h33:27. Oller es va imposar en solitari i, en l'última baixada, fins i tot va ser capaç de superar la moto que obria el recorregut. Oriol Morata (Relber) va ser segon amb 2:10 de retard i Narcís López (Biking Point) va completar el podi i es va convertir en el millor sub-23 de la prova. En aquesta categoria, Marc Montero (Scalebikes) i Toni Navas (Trafach Bikes) van ser segon i tercer, respectivament.

La categoria femenina, amb només tres participants, va tenir com a vencedora Laura Terrades (Biking Point), que va fer les dues voltes al circuit en 1h20:54. La resta de vencedors van ser Antonio Olivares (màster 30), Santi Martínez (màster 40), Pere Batllori (màster 50), Joan Cors (màsters 60), Joel Bellmunt (júnior 2), Marcus Alarcón (júnior1), Brian Jordan (cadet 2), Marc Aladesa (cadet 1), Sílvia Roura (sub-23 femení), Ainhoa Aguilar (júnior femení), Marc Vilardell (infantil 2), Aniol Morell (infantil 1), Nerea Marfil (cadet femení), Brenda Teixidó (infantil 1 femení) i Paula Barroso (infantil 2 femení).

La segona prova de l'Open BTT es farà el 17 d'abril a Serinyà.