Voleibol

Voleibol

Elles, les primeres

El femení va ser el primer dels tres equips de la categoria sènior del club blanc-i-verd que competeixen en l'àmbit estatal a assegurar la permanència

“L'equipté possibilitats, són noies molt joves i els queden molts anys. El futur és a la primera estatal”

El 3-2 amb el Phisiup Saragossa va donar la permanència matemàtica al Bordils en la primera estatal femenina de voleibol. El club blanc-i-verd té el primer equip d'handbol a plata per quart curs i el segon a primera estatal per primer cop. En el cas de l'equip de Pau Campos, que enllaça quatre victòries seguides, la permanència podria ser virtual si el Bordils guanya demà passat el Còrdova al Blanc i Verd. Amb tot, ha estat l'equip femení de vòlei el primer dels tres a aconseguir la salvació, l'objectiu comú en els tres casos –el descens del primer equip d'handbol implicaria el del filial que dirigeix Carles Ramonet–. Era el segon curs de l'equip de vòlei femení en la categoria estatal i el primer amb Pau Llach com a tècnic. “L'objectiu inicial era la permanència i per Nadal ja ho teníem molt bé. Ara l'hem pogut certificar matemàticament i ja podem estar tranquils”, va dir el tècnic que va rellevar Txell González, l'entrenadora de l'equip que va assolir l'ascens i que ara entrena el juvenil i és membre de la junta gestora del club. El Bordils, amb 24 punts quan falten quatre jornades per disputar-se, mantenia el gruix de la plantilla del curs passat, amb els canvis en les col·locadores –una venia del Caldes, juntament amb una de lliure i una altra del juvenil del Bordils.

Gestora

“Amb el tema de les eleccions, tot segueix igual”, va dir Pau Llach, pendent de resoldre el seu futur al club en espera que es desencalli el futur de l'entitat. “Sorprèn, l'aposta. Els nois només handbol i les noies voleibol. Però bé, en pobles petits al final la solució és aquesta, mantenir durant molts anys el mateix esport”, va dir sobre la peculiar idiosincràsia de l'Handbol Bordils. “L'equip té possibilitats. Les components són noies molt joves i els queden molts anys, amb l'ajuda de més noies que pugen de la base. El futur és poder estar a la primera estatal. De sobres”, va concloure Pau Llach. “S'ha notat el canvi d'entrenador, i que l'equip té més experiència. L'equip ha aconseguit la permanència a quatre jornades i millor que l'any passat”, va dir Txell González respecte a l'equip que va pujar amb ella a la banqueta. “Queda més d'un mes de la gestora i, quan acabi aquest període, hem de veure què passa”, va dir González, que va destacar que la situació institucional no afecta el dia a dia del club: “La feina que teníem assignada l'anem fent com sempre. No s'ha notat res extraordinari i la junta sortint segueix fent el mateix que abans i col·laborant igual.”

En franquícia
La de l'equip de plata ha de ser, per força, la següent permanència del Bordils –el seu descens implicaria el del segon equip–. Els de Pau Campos tenen, quan falten sis jornades per disputar-se, sis punts respecte al descens, que marquen l'Amenabar ( hi té també l'average a favor, són 7) i el Còrdova (visita el Blanc i Verd dissabte; serien 8 en cas de triomf). A primera estatal, el Bordils B és el primer que no baixaria, amb dos punts de marge i set jornades per disputar-se.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)