Ciclisme

El BTT Fornells, amb tres fronts oberts per al 2017

Ciclisme. L'escola, l'equip de competició i l'organització de La Tramun són els objectius en què se centrarà el club, que va fer la seva presentació davant de 100 persones

La sala de plens de l'ajuntament de Fornells de la Selva va acollir la presentació de la temporada 2017 del Club BTT Fornells, en un acte en què es van aplegar un centenar de persones. Els responsables de l'entitat, que van voler posar en valor el suport que reben de socis, corredors, institucions i patrocinadors, van mostrar els tres fronts sobre els quals centraran els seus esforços aquest any: l'escola, l'equip de competició i l'organització de la Tramun, que aquest any tornarà a ser de categoria UCI.

El primer focus d'atenció del BTT Fornells és donar continuïtat a la tasca de promoció que ha fet els darrers anys mitjançant la seva escola de ciclisme, que té un total de 65 infants inscrits i cinc monitors coordinats pel centre Tribiketrainer. Una estada, un campus esportiu i l'organització de dues proves infantils, a més de la participació en la resta que s'organitzin a la demarcació, completen els esforços del club en l'àmbit formatiu. En el competitiu, el Fornells té un nombrós grup de ciclistes en les categories cadet i júnior que vol donar continuïtat a la tasca de la seva escola mitjançant la tecnificació que farà el campió estatal d'enduro, Guillem Sanz. La copa Catalana, l'Open de Girona i el campionat de Catalunya formen el calendari competitiu dels corredors, des de les categories cadet i júnior fins a la màster passant per l'elit i la sub-23.

La Tramun tornarà a ser el colofó del curs per al Fornells. Aquest any tornarà a ser de categoria UCI, com el 2016, quan en va estrenar la condició i per això va passar a fer-se a la tardor en lloc de la primavera i amb la línia d'arribada a Girona. Renovar-ne la imatge, tornar a tenir corredors de nivell internacional i repetir la gran participació infantil a la Tramunkids són els objectius del club en aquest aspecte.

El club donarà continuïtat a la promoció amb la seva escola de ciclisme
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)