Hoquei sobre gel

11-2 del Puigcerdà al Boadilla en el primer partit del ‘play-off'

Els cerdans no van tenir cap problema per avançar-se 1-0 en la sèrie pel cinquè lloc de primera divisió, una posició que ja havien assolit en la lliga disputada amb el Boadilla i el Logronyo, en la qual van guanyar els vuit partits disputats ( balanç de 92 gols a favor i 11 en contra) després de quedar fora de la lluita pel títol. El porter local, el júnior Arnau Respecte –Beliansky ja és a Eslovàquia perquè el curs havia acabat– es va lesionar 4 minuts abans del final i els de Salva Barnola van acabar amb sis jugadors i sense porter. Per part dels locals van marcar set jugadors. El màxim golejador va ser Nacho Granell, amb 3, i Bastien Ribot i Pol Duran en van fer 2. La sèrie, que pot acabar aquest cap de setmana a Madrid, és al millor de tres.