Atletisme

Mechaal i Alcalà, al mundial de cros

Atletisme. Lamdassem i Fifa renuncien per motius esportius a l'última cita de la campanya hivernal, que es farà el 26 de març a Uganda

El campió d'Espanya de cros, Adel Mechaal (New Balance); el campió dels 1.500 m, Marc Alcalà (FC Barcelona), i el germà petit d'Adel, el júnior Saïd Mechaal (Playas de Castelló), seran els tres únics representants catalans en el campionat del món de cros que es farà el 26 de març a Kampala, la capital d'Uganda, sobre un recorregut de 10 km. Adel completarà d'aquesta manera el cercle de les grans competicions internacionals d'hivern: campionat d'Europa de cros, europeu de pista coberta i mundial de cros.

Han renunciat a disputar el mundial per raons esportives el subcampió d'Espanya a Gijón, Ayad Lamdassem, i el campió d'Europa dels 5.000 m, Ilias Fifa, que tot i guanyar-se la convocatòria amb un sisè lloc a l'estatal no es troba en el seu millor moment. La selecció absoluta la completaran José España, Sergio Sánchez, Fernando Carro i Ricardo Serrano –homes– i Trihas Gebre, Ana Lozano, Teresa Urbina, Irene Pelayo i Azucena Díaz –dones–. En l'equip júnior al costat de Saïd Mechaal, no hi serà l'igualadí Abessaamad Oukhelfen, que va guanyar la medalla de bronze en el campionat d'Espanya.

Alcalà, en l'estrena dels relleus

La 42a edició del campionat del món introdueix la novetat d'una cursa mixta per relleus, que consisteix en una prova de 8 quilòmetres que completaran quatre rellevistes, dos homes i dues dones. Marc Alcalà serà el líder de l'equip espanyol i estarà acompanyat de Solange Pereira, Blanca Fernández i Jesús Ramos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)