El Bordils B pateix però suma un triomf clau

Handbol. Els joves bordilencs van fer una bona primera part però en els minuts finals la pressió va estar a punt de costar-los un disgust

BORDILS B 25 ST. ESTEVE P. 23

BORDILS B:Alemán (2), Álvarez (3), Bogo, Congost (2), Hospital (2), Masó (1), Montes (1), A. Palahí (5), F. Palahí (3), Palol (3), Pou, Amagat (1), Batlle, Mach, Montero (1) i Oliver (1).ST. ESTEVE PALAUTORDERA:Aspa (4), Bosch (2), Colomé (1), Marín, J. Planas (8), Pou (3), Rovira (2), A. Volart, Guirado, Hernández, S. Planas (3) i S. Volart.PARCIALS:2-2, 4-3, 6-6, 7-8, 10-10, 12-11; 15-12, 16-14, 20-16, 23-19, 25-22 i 25-23.ÀRBITRES:Deiros i Pinilla. Van excloure Álvarez (2) i Hospital, del Bordils, i Bosch i Planas, del Sant Esteve.

El Bordils B va obtenir una victòria transcendental contra el Sant Esteve Palautordera i s'allunya una mica més del descens en un tram final de temporada en què s'haurà d'enfrontar a tots els rivals directes. L'equip va fer una magnífica primera part, amb David Mach i Arnau Palahí com a jugadors de referència, però els jugadors rivals, tot i jugar a batzegades, no es van rendir mai.

La segona part va continuar en la mateixa línia fins al 25-20. De cop i volta els nervis van aparèixer en els joves jugadors del Bordils, conscients de la rellevància de la victòria i això va provocar un reguitzell d'errades que van permetre al Sant Esteve tornar-se a posar en el partit i amenaçar no només la diferència de gols –a casa van guanyar d'un– sinó fins i tot la victòria. L'aparició una altra vegada de Mach i una jugada determinant en defensa de Montero van permetre als de Carles Ramonet segellar dos punts clau.