Rugbi

El GEiEG es queda a zero

Rugbi. No va poder puntuar en el partit de la sisena jornada al camp del CRAT (46-0) i continua cuer de la divisió d'honor

La propera (2-04-17)

Getxo Artea-CRAT; GEiEG-Majadahonda; INEF Barcelona-Hortaleza; Sanse Scrum-Olímpico de Pozuelo.

El marcador del GEiEG va quedar a zero en el partit de la sisena jornada de la divisió d'honor femenina de rugbi, que va jugar al camp del CRAT. L'equip de Coral Vila va sortir estomacat de la visita a Galícia i continua cuer de la divisió d'honor femenina. El GEiEG va aguantar l'atac de les gallegues els primers divuit minuts de partit. A partir de llavors, ja no va poder fer res contra l'envestida local, sobretot a causa del talent desequilibrant de dues jugadores del CRAT. El primer temps va acabar amb resultat de 15-0 i des del segon minut després de la represa, el partit es va convertir en una ofensiva constant del CRAT, que va assolir vuit assajos. El GEiEG rebrà el Majadahonda en l'última jornada. Per evitar el descens directe i jugar la promoció ha d'aconseguir la victòria i esperar que l'Hortaleza perdi contra l'INEF.