Ciclisme

Cullell venç a Valladolid

BTT. Va deixar enrere Feijoo en l'última volta de la cursa júnior, en què Carvacho va ser sisè. Duran és el segon sub-23 i el novè absolut

Jofre Cullell (Megamo) va imposar-se en la cursa júnior de l'obert espanyol de BTT disputat a Valladolid. El seu temps va ser d'1h10:37, 46 segons menys que Ivan Feijoo (Academia Postal), que va acabar segon. Cullell i Feijoo eren els dos grans favorits a la victòria i van protagonitzar un duel que no va decebre. En la primera volta van deixar la resta de rivals enrere. En les següents van continuar emparellats i no va ser fins a la quarta en què el colomenc va obrir un forat de 21 segons. Feijoo va escurçar la diferència a 10 en l'inici de l'última volta, però Cullel va agafar l'avantatge definitiu en els últims quilòmetres. El ciclista de Tossa de Mar Dídac Carvacho (Primaflor) va acabar sisè (a 5:17).

En la cursa elit, el banyolí Josep Duran (Haibike) va acabar novè, i es va classificar en segon lloc de la categoria sub-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)