Més esport

Gimnàstica artística

Bronze per a Nora i Paula a Stuttgart

Gimnàstica artística. Les catalanes van formar part de la selecció espanyola que va ser tercera en el DTB-Pokal per equips. Rubén López i Joel Plata van ser cinquens en categoria masculina

La selecció estatal de gimnàstica artística femenina, amb la gironina Nora Fernández i la vilanovina Paula Raya, va finalitzar en la tercera posició DTB-Pokal per equips que es va disputar a la localitat alemanya de Stuttgart. El conjunt masculí d'Espanya, amb el ripollenc Rubén López i el barceloní Joel Plata, va ocupar el cinquè lloc.

En la categoria femenina, Espanya va ser tercera amb 147.400 punts, mentre que el primer lloc va ser per a Rússia, amb 159.550. La millor actuació de les catalanes va ser el cinquè lloc de Paula Raya en les asimètriques (12.600), mentre que Nora Fernández va ser sisena en el terra (12.550) i setena en el salt (13.550). En la categoria masculina, la selecció estatal va ocupar el cinquè lloc amb 160.296 punts, mentre que la victòria també va ser per a Rússia amb 167.262. El català més ben classificat va ser Rubén López en les anelles (13.733), mentre que el millor resultat de Joel Plata va ser el desè lloc en el terra (12.866).

Aquesta competició per equips va servir per preparar el campionat d'Europa que es disputarà a la localitat romanesa de Cluj-Napoca entre el 19 i el 23 d'abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)